Juomat

Juomat

Nestemmäiset

Nautinnot

Olemme pyrkineet kasaamaan viinilistaamme mielenkiintoisia tuttavuuksia ympäri mailmaa sinulle maistettaviksi. Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta olemme keränneet listamme rungon, jossa painopiste on pienissä tuottajissa ja heidän persoonallisissa, mielellään luomu-, tai biodynaamisesti tuotetuissa viineissä. Joitain tuotteita olemme saaneet varastoomme vain muutamia pulloja, joten vaihtuvuus voi välillä olla tiuhaa parhaimpien herkkujen kohdalla. Jotkut tuotteet odottavat vielä kellarissamme optimaalista hetkeä, jotta saatte niistä mahdollisimman hienon makunautinnon, kun laskemme ne myyntiin.

Listaa on täydennetty muutamilla uuden mailman herkuilla, kuten Viinilehden vuoden viiniksi 2012 valitulla Kung Fu Girl rieslingillä, Casas del Bosquen erityisen pienen tuotannon Sauvignon Blanc Pequeñas Producciones viinillä ja Alvaro Espinozan Garage viinillä Antinyal 2008, muutamia mainitakseni. Pääasiallinen painopiste on ruokaviineissä, olemmehan ruokaravintola. Jokaiselle annokselle ruokalistallamme on sommelier-teamimme valinnut siihen sopivan viinin, jota tietenkin tarjoilemme myös laseittain. Joten vaikka pääosaa viineistämme ei ole listalla hinnoiteltu laseittain, kannattaa kiinnostavasta löydöstä aina kysäistä henkilökunnalta.

Alkoholittomalta puolelta mainitsemisen arvoinen on Korpihillan kuusenkerkkä kuohuviini, joka on ollut valikoimissamme jo useamman vuoden päivät. Erinomainen tilanteen juhlistaja autoilijoillekin.

 

 

 

 

origo052011_006

Valko- ja roseviinit

Punaviinit

Kuohuviinit ja samppanja

Jälkiruokaviinit