Juhlapalvelu

Juhlapalvelu

Origon juhlapalvelu

Ravintola Origon keittiö valmistaa korkeatasoista “hankolais- ranskalaista husmanskostia”. Ruokatuotteemme on siis ranskalaiseen keittotaitoon pohjaavaa ja paikallisten ruoka-aineiden toimittajia kunnioittavaa. Pyrimme tuomaan toiminnassamme esille paikallisia tapoja ja herkkumme ovat usein lähtöisin rehellisestä kotiruoasta.

Ravintolamme on avoinna ympäri vuoden. Alunperin ovat ruokamme olleet tarjolla ainoastaan ravintolassamme, mutta toimintamme vakiinnuttua tarjoamme palvelujamme myös asiakkaan järjestämiin omiin juhliin, kuten häihin, perhejuhliin, yritystapahtumiin, kokouksiin jne, ravintolamme ulkopuolella.

Suunnittelemme mielellämme tilaisuuteenne tarjottavat menukokonaisuudet, ja halutessanne olemme valmiita ottamaan vastuun koko tilaisuuden järjestämisestä aina tilojen koristelusta ja kattamisesta, tilaisuuden viihdetarjontaan asti. Yritystapahtumaa voidaan piristää esim. carting- ajokilpailuilla tai paint- ball tapahtumalla, kalastusreissulla tai joukon naispuolisille jäsenille järjestetyllä hyvinvointi -ja kauneudenhoitopalveluilla. Mahdollisuus on tietenkin saunomiseen tai vaikka luomulammastilavierailuun.

Tästä näet esiteltynä muutaman menukokonaisuuden joita olemme käyttäneet menestyksellä järjestämissämme tilaisuuksissa. Menuja voi vapaasti myös sekoitella tai voimme toki rakentaa tapahtumaanne täysin toivomustenne mukaisen menun. Menun hinnat vaihtelevat henkilömäärän, tarjoilupaikan ja ajankohdan mukaan, tee tarjouspyyntö tästä

Origon esimerkkimenut