Kokoukset ja yksityistilaisuudet

Kokoukset ja Yksityistilaisuudet

YKSITYISET JUHLAT

Onko syytä juhlia? Meiltä voit varata baarin yksityiskäyttöösi mitä juhlia tahansa varten, emmekä peri tilasta erillistä korvausta kun tarjoilut tulevat meiltä, menuehdotuksen ryhmällesi löydät tästä. Voit toki tulla myös joukolla a la carte ravintolaamme nauttimaan keittiön antimista, tästä löydät menuehdotuksemme alakerran ravintolaamme. Hinta voimassa ainoastaan ennakkoon tilattuna.

***

KOKOUKSET

Origossa järjestät kokoukset vaivattomasti yksityisinä yläkerrassamme, tai pienimuotoisesti kabinetissa alakerrassamme. Varustuksiin yläkerrassa kuuluu videotykki ja iso valkokangas (n.2*2m), sekä tarvittaessa fläppitaulu tusseineen. Alakerrassamme on käytettävissä tv ruutu näyttönä.

Järjestämme tietenkin tarjoilut kokouksiinne tiloissamme, tai saatte ne helposti tilattua toimitettuna omiinkin tiloihinne tarpeidenne mukaan. Valikoimaamme kuuluu mm. aamukahvit, iltapäväkahvit, lounaat, hedelmävadit ja illalliset. Räätälöimme yrityksenne tarpeiden mukaiset kokonaisuudet aina toiveidenne mukaan ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista.

Aamukahveilla nautitaan Helsinkiläisen pienpaahtimon Kaffa Roasteryn God Morgon pavuista keitetystä kahvista ja heidän yhteistyökumppanin Thé Huoneen Thé Sailors mustasta teestä, joka on sekoitus Assamin, Ceyloni ja Sumatran rikottulehtisistä teelaaduista. Juoman ohessa voidaan nauttia talon omasta sitruuna-sherry graavatusta merilohesta Origon saaristolaisleivällä, tai vaikka West Charkin lumikinkusta, tai Bovikin ilmakuivatusta kyytöstä croisanttien kera. Toki aamiaiselle kuuluu myös tuorepuristettu omena- ja appelsiinimehu. Mahdollisuuksia on myös erilaisiin jogurtteihin, mysleihin, haudutettuun puuroon, keitettyihin kananmuniin, West Charkin nakkilajitelmaan jne.

Lounaalla tarjoilemme maukasta kotiruokaa itse paikanpäällä tehtynä. Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan lähialueen tuotantoa, mutta välillä ainakin osa raaka-aineista tuodaan hieman kauempaakin. Lounaalla voi olla tarjolla vaikka Origon kuuluisaa kermaista lohikeittoa talon oman saaristolaisleivän kera, Leppälän tilan luomuporsasta eri tavoin valmistettuna, paikallisista kasviksista lasagnea, tai vaikka pihvejä Bovikin luomukaritsan jauhelihasta.

Iltapäiväkahveilla tarjoilemme vaihtoehdoiksi erilaisia piiraita ja kakkuja lähialueen marjoista ja kasviksista valmistettuina. Kahvit ja teet tietenkin samasta valikoimasta kuin aamukahveillakin Kaffa Roasterysta. Makeina vaihtoehtoina voisi olla vaikka naapurimme raparpereista raparperipiirasta, hangon mustikoista mustikkapiirasta, tai vaikka omasta omenapuustamme omenapiirasta. Suolaisina vaihtoehtoina voisi olla Hankolaisista metsäsienistä ja Fiskarin savuhirvestä piirasta, parsapiirasta, Kolatun juustolan vuohenjuustosta ja alueen kasviksista piirasta tai vaikka kanttarellipiirasta.

Koko päivän voi olla tarjolla hedelmävati johon olemme pilkkoneet teille valmiiksi suupaloiksi luomuhedelmiä, tai johonkin väliin voimme tuoda teille tarjolle hedelmä- tai vihersmoothiet päivää raikastamaan.

PYYDÄ TARJOUS TÄÄLTÄ!

Helpon kokouspaketin voit ostaa myös täältä!